-->

Vores virksomhed

​Øje for detaljer og god service.

Vores baggrund

Egedal Gruppen bygger på flere års konstant og positiv udvikling. Gennem årene har vi betjent en lang række gode professionelle kunder, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, hvilket kommer vores kunder til gode. Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner vi et stærkt fundament for vores virksomhed.

Vi har valgt, ikke at angive priser på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksibilitet.

Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor. Hvad enten det drejer sig om ejendomsservice, snerydning eller havearbejde, kan du altid stole på at vi klare opgaven.

Vores mission

Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i 3 hovedområder. Vores primære ekspertiseområder ligger i ejendomsservice, snerydning og anlæg-/havearbejde. Det er 3 hovedområder, hvor der kan være mange små sekundære områder i. Derfor anbefaler vi at du ringer ind til os for at høre om vi kan klare dine behov.

Vores vision

​Vores vision er enkel: Vi vil give dig den bedste service. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores service, og er fuldt tilfreds med hele processen fra første samtale, til den udførte opgave. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser, der møder vores kunders behov.

Her er processen for vores job

Bliv klogere på processen af vores aftaler med dig.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at spørger os.

Her kan du indsende din opgave til os, som du ønsker et tilbud på

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten på dit næste have projekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Alt du skal gøre at udfylde formularen til højre, så vil du automatisk blive kontakte af en ledig medarbejder, der kan tage sig af dit ønsker til haven. Du kan trygt stole på os. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Vædhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her kan du finde vores kontaktoplysninger

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Egedal Gruppen

Stenhøjvej 2,

3650 Ølstykke

Kontakt os

Telefon: 70 20 08 44

E-mail: egedal@egedalgruppen.dk

CVR: 42516724

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Lørdag og søndag: Åben efter aftale