-->

Kloakservice udføres af uddannet kloakmester

​Har du problemer med kloakken, og har du derfor brug for professionel hjælp til enten rensning eller slamsugning? Så kan vi hos Egedal Gruppen hjælpe dig. Som uddannet kloakmester tilbyder vi blandt andet kloakservice for foreninger, erhvervskunder og private husejere i Egedal, Stenløse, Ølstykke, Roskilde, Jyllinge og omegn.

Hvilke former for kloakarbejde kan vi varetage?

Som uddannet kloakmester er vi i stand til at varetage mange forskelligartede opgaver for vores kunder. Typisk hjælper vi dog vores kunder med:

  • Kloakrensning
  • Slamsugning
  • Andre former for kloakservice

3 gode grunde til at vælge vores firma

Hvis du har brug for professionel og veludført kloakservice, så kan du nedenfor finde 3 gode grunde til, hvorfor du med stor fordel kan vælge at tage kontakt til lige netop vores firma:

  1. ​Vi lægger vægt på god service
  2. ​Vi overholder altid alle vores aftaler
  3. Vi udfører vores arbejde med vægt på kvalitet

Kontakt os og hør mere om vores kloakservice eller bestil et besøg

Kunne du tænke dig at høre mere om vores kloakservice, har du nogle spørgsmål omkring vores arbejdsområder og kompetencer, eller har du en specifik opgave til os, som du kunne tænke dig at få kigget nærmere på? Så tag gerne kontakt til os allerede i dag.

Vi står klar til at besvare enhver henvendelse, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig, hvis du på forhånd ønsker at vide, hvor meget lige netop din opgave vil komme til at koste dig.Vores kloakservice bliver udført af en uddannet kloakmester, og du kan således være helt sikker på, at du får udført arbejde i højeste kvalitet.

Her kan du finde vores kontaktoplysninger

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Egedal Gruppen

Stenhøjvej 2,

3650 Ølstykke

Kontakt os

Telefon: 70 20 08 44

E-mail: egedal@egedalgruppen.dk

CVR: 42516724

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Lørdag og søndag: Åben efter aftale