• Slide1
  • Slide2

VORES VIRKSOMHED

Øje for detaljen og god service

VORES BAGGRUND

Egedal Gruppen bygger på flere års konstant og positiv udvikling. Gennem årene har vi betjent en lang række gode professionelle kunder, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, hvilket kommer vores kunder til gode. Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner vi et stærkt fundament for vores virksomhed.
Vi har valgt, ikke at angive priser på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksibilitet.

Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor. Hvad enten det drejer sig om ejendomsservice, snerydning eller havearbejde, kan du altid stole på at vi klare opgaven.

Vores mission

Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i 3 hovedområder. Vores primære ekspertiseområder ligger i ejendomsservice, snerydning og anlæg-/havearbejde. Det er 3 hovedområder, hvor der kan være mange små sekundære områder i. Derfor anbefaler vi at du ringer ind til os for at høre om vi kan klare dine behov.

Vores vision

Vores vision er enkel: Vi vil give dig den bedste service. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores service, og er fuldt tilfreds med hele processen fra første samtale, til den udførte opgave. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser, der møder vores kunders behov.

  • Ejendomsservice

  • Snerydning

  • Anlæg/havearbejde